Освітня ініціатива Harmony Ukrainian DAO

Мені смішно коли я бачу в Harmony подібні аккаунти:

Про що це говорить? Про те, що замість розвитку в цьому проекті зібрались розпілювачі бюджету Harmony. Я та мої колеги з Harmony Ukrainian DAO за весь період моєї роботи на цьому форумі получили безліч пустих та (або) агресивних відповідей. Звичайно таким людям як засновник цього аккаунту не подобається системна праця, тому що вони вміють тільки воровати. Привіт клоун :wink: Я навіть догадуюсь кого міг роздратувати пост в цьому топіку :rofl:

Ось вам і результат вашої праці, на блокчейні Harmony завдяки вам велика пляма. і тепер з нього всі тікають.

9 Likes

Коли ми створювали Harmony Ukrainian DAO у нас не було чіткого уявлення чим ми будемо займатись, але в планах було розвивати українську спільноту і створювати соціально вагомі ініціативи.

Усі хто був з нами з першого кроку пам’ятають як ми обговорювали кожен наш крок на цьому форумі, у відкритому каналі телеграм, і у гугл таблиці. Посилання на ці документи є і історія створення Harmony Ukrainian DAO відкрита і доступна кожному, хоча деякі з перших активістів нажаль зникли і не виходять на зв’язок.

Але наша спільна справа реалізується першими амбасадорами Harmony Ukrainian DAO, які об’єдналися в Культурному просторі Кобзар і розвивають його використовуючі напрацювання Harmony Ukrainian DAO.

Зараз я хочу познайомити вас з освітніми матеріалами, які можуть бути корисними для розуміння українськой та світової культури та мистецтва:

1. Українська література до 1991 року, історичний екскурс - це великий огляд найважливіших кроків які пройшла українська література з дохристянських часів до моменту здобуття Україною незалежності у 1991 році.

2. Дитяча література в Україні, російській імперії та срср - огляд дитячої літератури з урахуванням течій і авторів дитячої літератури.

3. Ціни у світі мистецтва, чому картини цінуються дорого? - у статті на прикладах експерти розповідають які чинники впливають на вартість арт-об’єктів.

Я вважаю, що освітня ініціатива корисна для української спільноти Harmony Ukrainian DAO, навіть незважаючи на те, що зараз проект Harmony знаходиться у занепаді. Я вірю у світле майбутнє!

5 Likes