Я відкриваю цей топік для знайомства української та міжнародної спільноти з роботою Амбассадорів Harmony Ukrainian DAO. Так, ми продовжуємо співпрацювати. Всі хто бажає продовжити співпрацю в рамках Harmony Ukrainian DAO - Welcome!
Культурний простір Кобзар занаходиться в Київі і по всьому світу. Географічно наш офіс в КиЇві, а члени нашої спільноти і співробітники розбросані по разних містах та країнах. Це не заважає нам співпрацювати і проводити культурні заклади. Ми навіть вийшли на самоокупність, без всяких DAO і хейтерів. Але нам дуже допоміг досвід створення Harmony Ukrainian DAO.
Тому я хочу наголосити, всі хто хоче працювати - завжди працюють! Гранти та допомога проектів тільки прискорює розвиток. А скамери та грантоїди теж працюють, але їх роботу не видно і не чути.
Дізнайтесь більше про нашу ініціативу, про наші кроки до самоокупності, та про наші послуги.
На даний час ми не використовуємо крипту (ну майже не використовуємо) в нашій роботі, але ми відкриті до діалогу. Так як і раніше нас цікавлять люди, які мають досвід торгівлею NFT та своє комьюніті. Нас цікавить продаж (покупці) творів сучасного українського мистецтва. Нас цікавлять люди які зацікавлені в створенні онлайн закладів. Нас цікавить діалог з командою Harmony для продовження співпраці!