Коли ми створювали Harmony Ukrainian DAO у нас не було чіткого уявлення чим ми будемо займатись, але в планах було розвивати українську спільноту і створювати соціально вагомі ініціативи.
Усі хто був з нами з першого кроку пам’ятають як ми обговорювали кожен наш крок на цьому форумі, у відкритому каналі телеграм, і у гугл таблиці. Посилання на ці документи є і історія створення Harmony Ukrainian DAO відкрита і доступна кожному, хоча деякі з перших активістів нажаль зникли і не виходять на зв’язок.
Але наша спільна справа реалізується першими амбасадорами Harmony Ukrainian DAO, які об’єдналися в Культурному просторі Кобзар і розвивають його використовуючі напрацювання Harmony Ukrainian DAO.
Зараз я хочу познайомити вас з освітніми матеріалами, які можуть бути корисними для розуміння українськой та світової культури та мистецтва:
-
Українська література до 1991 року, історичний екскурс - це великий огляд найважливіших кроків які пройшла українська література з дохристянських часів до моменту здобуття Україною незалежності у 1991 році.
-
Дитяча література в Україні, російській імперії та срср - огляд дитячої літератури з урахуванням течій і авторів дитячої літератури.
-
Ціни у світі мистецтва, чому картини цінуються дорого? - у статті на прикладах експерти розповідають які чинники впливають на вартість арт-об’єктів.
Я вважаю, що освітня ініціатива корисна для української спільноти Harmony Ukrainian DAO, навіть незважаючи на те, що зараз проект Harmony знаходиться у занепаді. Я вірю у світле майбутнє!