Всім привіт. У мене є пропозиція створити перший склад Амбасадорів Harmony Ukrainian DAO та відзначити всіх активістів причетних до створення нашої спільноти цим почесним званням.
В момент подачі нашого пропозалу на розгляд міжнародного співтовариства Harmony наша Децентралізована Автономна Організація вважається створеною.
У нашій організації вже існує команда, створена початкова інфраструктура на офіційному форумі Harmony, ми вже заклали основи децентралізованого управління Harmony Ukrainian DAO, створили та обговорили початкову стратегію самоокупності нашої організації.
Кожна наша дія знаходиться у відкритому доступі, ми є відкритою та дружелюбною спільнотою.
Важко заперечувати той факт, що наша команда створила українську категорію на форумі talk.harmony.one, чим зробила значний внесок у розвиток проекту Harmony.
Я впевнена, що ми продовжимо, разом, розвивати українську спільноту і всю міжнародну екосистему Harmony.
Harmony Ukrainian DAO складається з людей, які повірили в ідею створення української спільноти та з самого першого дня існування українського розділу на цьому форумі, на волонтерських засадах, створювали контент та робочі механізми нашої організації.
Всі наші дії добре видно у статистиці форуму, тому я виступаю з ініціативою – відзначити всіх активістів почесним званням Ambassador Harmony Ukrainian DAO.Я взяла на себе сміливість винести на обговорення української спільноти імена першого складу Ambassador Harmony Ukrainian DAO:
@nickv
@m1m2
@Spacemo
@FRATE
@BitMet
@shestov
@Monobird
@vikavi
@PetrSet
@Kristina
KiberDon
Lauram
baraeva
(пробачте мене KiberDon, Lauram але правила форуму мені дозволяють згадати лише 10 користувачів у повідомленні)
Всі ми розуміємо, що зараз це звання формально нічого не варте, але особисто для мене воно може бути дуже дорогим.
Якщо ми приймемо це рішення, я за допомогою професійних українських дизайнерів створюю NFT для кожного Амбассадора з першого складу.
Прошу вас шановні колеги проголосувати під цією пропозицією будь-якою реакцією (серце, клас, тощо). Якщо мій пост отримає 10 позитивних реакцій, рішення про створення першого складу Ambassador Harmony Ukrainian DAO можна вважати прийнятим.
Яка вам моя ініціатива?